ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ
 


AUTOMATION FACILITIES / ΑΓΓΛΙΑ
Είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντων συντήρησης και καθαρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, μηχανών γραφείου καθώς επίσης και εξειδικευμένων προϊόντων  καθαρισμού τεχνικών συντήρησης ηλεκτρονικών συσκευών. Η ΑΑΝΚΑΛ  ΑΕ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας της εταιρίας  στην Ελλάδα
3Μ  Η μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρία  φίλτρων  Αnti - glare και Privacy για οθόνες CRT/TFT/LCD και για οθόνες Laptop . Η ΑΑΝΚΑΛ ΑΕ είναι  αποκλειστικός διανομέας  στην Ελλάδα για τα προϊόντα αυτά.

ARMOR / ΓΑΛΛΙΑ
Η ΑΑΝΚΑΛ  ΑΕ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας της εταιρίας ARMOR   στην Ελλάδα.
Από τους παλαιότερους και πλέον γνωστούς ευρωπαίους κατασκευαστές αναλώσιμων προϊόντωνεκτύπωσης για εκτυπωτές (INKJET, LASER), φωτοαντιγραφικά και fax.
H πραϋντική γκάμα της ARMOR περιλαμβάνει inkjet cartridges, toner,  μελανοταινίες για εκτυπωτές matrix , καθώς επίσης και ταινίες fax.
Η ARMOR είναι μια από τις μεγαλύτερες και αρχαιότερες  εταιρείες στον χώρο υλικών εκτύπωσης   κατέχοντας ηγετική θέση στην αγορά αυτή .


CREASESTREAM/ΑΓΓΛΙΑ
Αγγλική εταιρία κατασκευαστής εξειδικευμένων μηχανημάτων διάτρησης, πύκμασης και περφορέ που καλύπτει όλο το φάσμα της συγκεκριμένης αγοράς διαθέτοντας προϊόντα που απευθύνονται στους χρήστες όλων των κατηγοριών, από γραφεία επιχειρήσεων  μέχρι και τη βιομηχανία και τη βιοτεχνία παραγωγής εντύπων, προσπέκτους, κλπ.
Η ΑΑΝΚΑΛ  ΑΕ είναι επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας της εταιρίας  στην Ελλάδα.

DATA ACCESSORIES CORPORATION (DAC) – FIRST BASE INC.  / ΚΑΝΑΔΑΣ
Είναι ένας από τους παλαιότερους κατασκευαστές στο χώρο αξεσουάρ υπολογιστών και εργονομικών προϊόντων γραφείου. Η ΑΑΝΚΑΛ  ΑΕ είναι  αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας της εταιρίας  στην Ελλάδα

DATA PRODUCTS - CLOVER TECHNOLOGIES GROUP/ ΗΠΑ
Από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες  εταιρίες ανακατασκευασμένων toner cartridges εκτυπωτών laser, φωτοαντιγραφικών, fax και πολυμηχανημάτων.

ΕDP/ΗΠΑ
Ετικέττες Βarcode,  ειδικά έπιπλα και συστήματα ταξινόμησης και αρχειοθέτησης μηχανογραφικών κέντρων και βιβλιοθηκών Φοριαμοί, ερμάρια, κονσόλες , αυτοματισμοί, Αρχειοθήκες μαγνητικών κασετών Έπιπλα εξοπλισμού μηχανογραφικών κέντρων
Η εταιρεία μας είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Αμερικάνικης εταιρείας EDP

ΕLECTROLUBE / ΑΓΓΛΙΑ
Είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντων τεχνικής συντήρησης και καθαρισμού ηλεκτρονικών και εξειδικευμένων προϊόντων. Η ΑΑΝΚΑΛ  ΑΕ είναι επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας της εταιρίας  στην Ελλάδα.

EMSTAR / ΑΥΣΤΡΙΑ
Από τους παλαιότερους και πλέον γνωστούς ευρωπαίους κατασκευαστές αναλώσιμων προϊόντων εκτύπωσης για εκτυπωτές (INKJET, LASER), φωτοαντιγραφικά και fax.

FELLOWES/ΗΠΑ
Ενας από τους πλέον διακεκριμένους κατασκευαστές καταστροφέων εγγράφων, κοπτικών, πλαστικοποιητικών μηχανημάτων, βιβλιοδετικών, αναλωσίμων βιβλιοδεσίας-πλαστικοποίησης και αξεσουάρ ηλεκτρονικού υπολογιστή και μηχανών γραφείου.
Η ΑΑΝΚΑΛ  ΑΕ είναι  επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας της εταιρίας  στην Ελλάδα.

ΙΒΜ (μαγνητικά μέσα αποθήκευσης δεδομένων)/ΗΠΑ
Η ΑΑΝΚΑΛ Α.Ε. είναι επίσημος διανομέας  των μαγνητικών μέσων αποθήκευσης δεδομένων (ULTRIUM, DLT, μαγνητικές κασέτες 3592, 3590) της IBM με τελικούς χρήστες τους τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες και γενικά μεγάλους οργανισμούς, μεγάλες εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις.

ΚΝ – ΚΟΝΙΚΑ / ΜINOLTA / ΙΑΠΩΝΙΑ
Κατασκευαστής εξειδικευμένης σειράς μηχανημάτων και λογισμικού για την ψηφιοποίηση μικροφιλμικών αρχείων.

MICROBOARDS / ΗΠΑ
Είναι επίσης από τους σημαντικούς κατασκευαστές και διανομείς συστημάτων αυτόματης εγγραφής και  εκτύπωσης τεχνολογίας INKJET σε οπτικά, ψηφιακά μέσα (CD / DVD) και παράλληλα μια μεγάλη γκάμα οπτικών μέσων όπως, CD, DVD,
Η ΑΑΝΚΑΛ  ΑΕ είναι ο αποκλειστικός  αντιπρόσωπος και διανομέας της εταιρίας  στην
Ελλάδα και Κύπρο.

MICROBOX / ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Κατασκευαστής συσκευών σάρωσης βιβλίων (book scanner) που απευθύνεται σε βιβλιοθήκες, ιστορικά αρχεία οργανισμών, τραπεζών κλπ

PERENNITY/BEΛΓΙΟ
Εξειδικευμένη  κατασκευλαστρια  λογισμικού για την διαχείριση , διανομή και φύλαξη ιατρικών αρχείων, δεδομένων και εικόνων, αρχείων τραπεζών και γενικότερα εξεδικευμένων εφαρμογών διανομής και διαχείρισης δεομένων και εικόνας.
Η ΑΑΝΚΑΛ  ΑΕ είναι ο αποκλειστικός  αντιπρόσωπος και διανομέας της εταιρίας στην  Ελλάδα και Κύπρο.

PLASTIKOIL/ΚΑΝΑΔΑΣ
Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μηχανημάτων και αναλώσιμων υλικών βιβλιοδεσίας με μονό πλαστικό σπιράλ τύπου coil, καλύπτοντας όλο το ευρύτερο φάσμα της συγκεκριμένης αγοράς διαθέτοντας προϊόντα που απευθύνονται στους χρήστες όλων των κατηγοριών, από γραφεία επιχειρήσεων  μέχρι και τη βιομηχανία και τη βιοτεχνία παραγωγής εντύπων, ημερολογίων κλπ.
Η ΑΑΝΚΑΛ  ΑΕ είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας της εταιρίας  στην Ελλάδα και Κύπρο.

RENZ/ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Aπό τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μηχανημάτων και αναλώσιμων υλικών διάτρησης, βιβλιοδεσίας και πλαστικοποίησης καλύπτοντας όλο το ευρύτερο φάσμα της συγκεκριμένης αγοράς διαθέτοντας προϊόντα που απευθύνονται στους χρήστες όλων των κατηγοριών, από γραφεία επιχειρήσεων  μέχρι και τη βιομηχανία και τη βιοτεχνία παραγωγής εντύπων, ημερολογίων κλπ.
Η ΑΑΝΚΑΛ  ΑΕ είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας της εταιρίας  στην Ελλάδα.

RILECART/ITALIA
Aπό τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μηχανημάτων και αναλώσιμων υλικών διάτρησης και βιβλιοδεσίας που απευθύνεται  στη βιομηχανία και τη βιοτεχνία παραγωγής εντύπων, ημερολογίων κλπ.
Η ΑΑΝΚΑΛ  ΑΕ είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας της εταιρίας  στην Ελλάδα και Κύπρο.

RIMAGE / ΗΠΑ
Είναι ο πλέον αξιόπιστος κατασκευαστής συστημάτων αυτόματης εγγραφής, εκτύπωσης (θερμικής και φωτορεαλιστικής) σε οπτικά, ψηφιακά μέσα (CD / DVD/BLU RAY) για επαγγελματική χρήση σε νοσοκομεία, ερευνητικά κέντρα, μεγάλους οργανισμούς, τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες παραγωγής λογισμικού κλπ.
Η ΑΑΝΚΑΛ  ΑΕ είναι ο αποκλειστικός  αντιπρόσωπος και διανομέας της εταιρίας  στην Ελλάδα και Κύπρο.

RITEK
Είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μαγνητικών μέσων αποθήκευσης δεδομένων καλύπτοντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως, CD, DVD, USB FLASH DRIVES, MEMORY CARDS, μαγνητικές ταινίες αποθήκευσης τύπου DAT, DLT, ULTRIUM κλπ  με μερίδιο μεγαλύτερο του 70% της παγκόσμιας αγοράς. Η ΑΑΝΚΑΛ  ΑΕ είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας της εταιρίας  στην Ελλάδα.

SUNRISE / ΗΠΑ
Κατασκευαστής εξειδικευμένης σειράς μηχανημάτων και λογισμικού για την ψηφιοποίηση μικροφιλμικών αρχείων, βαρέος τύπου για μεγάλους όγκους εργασίας.
Η ΑΑΝΚΑΛ  ΑΕ είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας της εταιρίας  στην Ελλάδα.