Προϊόντα Πληροφορικής - Συστήματα Οργάνωσης
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Close
Filters
Search

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟY

 Υποστήριξη και των δύο καρπών για μία άνετη και ξεκούραστη πληκτρολόγηση

 

Προβολή ως Grid List
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Στήριγμα καρπού Fellowes Angle Adjustable Keyboard Wrist Support 9374201

• Με ρύθμιση της κλίσης κατά 10mm επιτρέποντας εξατομικευμένη προσαρμογή και υιοθέτηση μιας προτιμώμενης θέσης εργασίας • Από μαλακό υλικό που αναπνέει και αντέχει στην καθημερινή φθορά • Η μη αντιολισθητική βάση κρατά το στήριγμα καρπού στη θέση του

Στήριγμα καρπού Fellowes Crystals™ Gel Keyboard Wrist Support 9112201

• Διαφανές gel προσθέτει χρώμα στο χώρο εργασίας σας • Απαλό gel που προσφέρει προσωπική άνεση • Βοηθάει στη μείωση της πίεσης και της κόπωσης του καρπού • Δεν λερώνεται εύκολα, καθαρίζει με βρεγμένο πανί

Στήριγμα καρπού Fellowes Crystals™ Gel Keyboard Wrist Support 9113709

• Διαφανές gel προσθέτει χρώμα στο χώρο εργασίας σας • Απαλό gel που προσφέρει προσωπική άνεση • Βοηθάει στη μείωση της πίεσης και της κόπωσης του καρπού • Δεν λερώνεται εύκολα, καθαρίζει με βρεγμένο πανί

Στήριγμα καρπού Fellowes Crystals™ Gel Keyboard Wrist Support 9143703

• Διαφανές gel προσθέτει χρώμα στο χώρο εργασίας σας • Απαλό gel που προσφέρει προσωπική άνεση • Βοηθάει στη μείωση της πίεσης και της κόπωσης του καρπού • Δεν λερώνεται εύκολα, καθαρίζει με βρεγμένο πανί

Στήριγμα καρπού Fellowes Hana™ Keyboard Wrist Support - Grey 8065001

• Υποστήριξη καρπού για την ανακούφιση των πόνων και των εντάσεων κατά την πληκτρολόγηση • Γνήσιο δέρμα • Εξαιρετικά απαλή αίσθηση και μαξιλάρι αφρού μνήμης • Κομψή και μινιμαλιστική σχεδίαση με λεπτομέρεια ραφής • Η αντιολισθητική υποστήριξη το κρατά στη θέση του • Διαθέσιμο σε μαύρο και γκρι χρώμα

Στήριγμα καρπού Fellowes Health V Crystals Keyboard Wrist Support 9183101

• Το πατενταρισμένο σχήμα Health-V ™ βοηθά στην πρόληψη του συνδρόμου του καρπιαίου σωλήνα • Το καταπραϋντικό τζελ παρέχει άνεση και υποστήριξη • Η ενσωματωμένη προστασία Microban® καταπολεμά την ανάπτυξη επιβλαβών βακτηρίων για τη διάρκεια ζωής του προϊόντος